fbpx

Vállalkozás felsőfokon 0-tól az álombevételig

A saját utadat járva vállalkozóként bizonyára rájöttél, hogy nem elég a szakértelmed ahhoz, hogy sikeres vállalkozó lehess, hanem sokkal szélesebb körben kell helyt állnod. A vállalkozás egy csodás önismereti utazás is egyben, hiszen gyönyörűen rámutat az elakadásainkra és hogy miben kell fejlődnünk.

Folyamatosan előre nem látott kihívásokkal szembesülünk és állandóan beleütközünk a saját korlátainkba. Miközben megfejlődjük az elakadásainkat, fejlődik a vállalkozásunk is, ezáltal tudásunk és tálentumaink segítségével hozzájárulunk a világhoz. 

Időtartam: 12 alkalom

Leírás

Néha egy hatalmas végeláthatatlan labirintusnak tűnik ez a fejlődés, és sokszor annyira sok az információ, hogy nem tudjuk mire is kellene fókuszálnunk, hogy ne vesszünk el abban a sok irányzatban, lehetőségben, jó tanácsban, ami beáramlik az életünkbe.

Számtalan szolgáltató, tanácsadó és segítő vállalkozóval folytatott konzultáció után létrehoztam egy könnyen követhető térképet, ami a vállalkozásod fejlesztését 7 szintre bontja, útmutatásokat tartalmaz minden szint teljesítéséhez, és tartalmazza azokat a teendőket, amivel a következő szintre tudsz lépni.

Mindezt egy letölthető e-book formájába foglaltam össze neked, amit ki tudsz nyomtatni és máris meg tudod határozni melyik szinten tart a vállalkozásod, és kapsz egy tiszta képet arról, hogy a jelenlegi kihívásodra milyen megoldási lehetőségek vannak.

Itt tudod letölteni az e-bookot:

Miután letöltötted az e-bookot és meghatároztad melyik szinten tartasz a vállalkozásodban dönthetsz úgy, hogy egyedül folytatod a fejlődésedet a térkép segítségével, vagy igénybe veheted az e-bookban található programokat, amik különböző területen támogatják meg a kiteljesedésedet vállalkozóként. Az adott programokról bővebben tájékozódhatsz a megadott linken.

Ezen az oldalon a VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS FELSŐFOKON 0-tól az álombevételig programról találsz még bővebb információt:

Neked való ez a program:

ha szeretnél egy személyre szabott térképpel haladni a vállalkozásod fejlesztésében

ha egy könnyen követhető lépésekre bontott rendszerrel stresszmentesen szeretnél haladni a vállalkozásod fejlesztésével

ha szeretnéd kialakítani a megingathatatlan vállalkozói gondolkodásmódot

ha szeretnéd tűpontosan meghatározni a célpiacodat és az álomügyfeled minden gondolatát ismerni szeretnéd, hogy a legmagasabb szinten tudd szolgálni

ha szeretnél egy erős és egyedi pozicionálást a vállalkozásodban, hogy ne a konkurenciával való állandó versengés szívja el az energiáidat és erőforrásaidat

✓ ha magabiztosan szeretnéd képviselni az ajánlataidat

ha szeretnéd megtalálni a számodra ideális ügyfélszerző rendszert

ha szeretnél kiégés nélkül konzisztensen jelen lenni a social mediában

✓ ha egy személyre szabott marketing stratégiát szeretnél

✓ ha egy hatékony időmenedzsmenttel szeretnél rendelkezni

✓ ha támogató szokásokat és rutinokat szeretnél kialakítani

✓ ha egy tiszta vízióval szeretnél rendelkezni a vállalkozásoddal kapcsolatosan

Amennyiben úgy érzed hasznos lehet számodra a VÁLLALKOZÁS FELSŐFOKON PROGRAM és további kérdéseid vannak, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

Az űrlap kitöltése után lehetőséged van egy 45 perces kötelezettségmentes konzultáción részt venni, aminek az a célja, hogy megismerjük egymást, átbeszéljük a kérdéseidet, kihívásaidat és a céljaidat, és amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a program megoldást jelent a számodra, és én vagyok a megfelelő segítő a számodra, akkor belevágunk a közös munkába.

Jelentkezés

"Amikor Lenával találkozom, megszűnik a külvilág. Olyan nyugodt és bizalmi légkört teremt a jelenlétével, hogy erősnek érzem magam. Elég erősnek, hogy szembenézzek önmagammal. Így születnek céljaimhoz új lehetőségek."
CSORDÁS KRISZTA
Kineziológus
"Alapvetően egy nyitott személyiség vagyok és 5-6 éve foglalkozom önfejlesztéssel. Egy ponton viszont azt éreztem, hogy szükségem van valakire, aki átlendít, akitől megkapom azt a pluszt, amit egyedül nem találok....és ekkor jött Lena, "véletlen" találtam rá. A lehető legjobb döntés volt részt venni a coachingon Lenánál, hihetetlen fejlődésen és változáson mentem keresztül ez idő alatt és még nincs vége. Egy kicsit újjászülettem és azt érzem, hogy most végre leomlottak a régi falak és végre tiszta alapokra tudok építkezni. Hatalmas köszönet és hála."
Kaposi Zsófia
Vállalkozó