fbpx

Útkeresés és életfeladat feltárás

Mindenkiben megvan születésénél fogva a potenciál, hogy kivételes életet éljen. Ez viszont felelősséggel jár. Felelősséget kell vállalnunk önmagunkért, hogy a lehető legmagasabb szintre fejlesztjük a személyiségünket és felelősséget kell vállalnunk azért, hogy feltárjuk az egyedi esszenciánkat, amivel mások szolgálatára lehetünk. Ha megfogalmazódott benned, hogy olyan hivatásra vágysz, amiben ki tudod aknázni a készségeidet, képességeidet és a veled született tehetséget, valamint minden munkával eltöltött percet motiválva szenvedéllyel szeretnél megélni, mindeközben hozzá szeretnél járulni a világ problémáinak a megoldásához és segíteni szeretnél mások életének a jobbá tételéhez, akkor bizonyára készen állsz felfedezni a SAJÁT UTADAT.

Időtartam: 10 alkalom

Leírás

A jelenlegi társadalmi felállás és oktatási rendszer nem támogat bennünket abban, hogy azt a belső tudást képviseljük, amiben minden téren ki tudunk teljesedni. Elterjedt a titulusok gyűjtése, a képesítések halmozása, és a gyorsan változó világban egyre alacsonyabbra kerülnek az egyes képesítések teljesítéséhez szükséges követelmények, ami sajnos a valódi hiteles szakértelem hígulásához vezet. Mindez azért alakulhatott ki, mert elfelejtettük a valódi belső erőnket, elfelejtettük az értékeinket, és elhittük a külvilágnak, hogy nem vagyunk elég jók. A fogyasztói társadalom pedig elhitette velünk, hogy attól leszünk boldogok, ha mindig mindenből a legújabb verziót vásároljuk meg.

Sokan vagyunk útkeresésben és éppen abban keressük a megoldást, hogy egyik képzésről a másikra járunk, hátha valamelyik képzés után úgy érezzük: „Na végre megérkeztem, ez a valódi hivatásom!” Mi lenne, ha azt mondanám már most megvan bennünk a válasz arra a kérdésre, mi a mi utunk? Nem kell feleslegesen képzésekre költenünk, hogy újabb területeken kipróbáljuk magunkat, hiszen belénk van kódolva már születésünktől kezdve, hogy mi a hivatásunk, mi a feladatunk és az életutunk adja meg ehhez a hitelességet, hogy ebben, mint szakértő hitelesen helytálljunk. Természetesen a jó pap is holtig tanul, és ha megtaláljuk az utunkat életünk végéig képezzük magunkat, de ebben az esetben már tudatosan tudjuk megválasztani azokat a képzéseket, amik valóban szolgálnak minket.

Az is lehet, hogy már egy ideje az ÉLETFELADATOD útját járod. Lehet sok számos sikerrel büszkélkedhetsz és a szakmád elitjei között vagy számontartva. De biztos vagyok benne, hogy vannak olyan nehéz időszakok az utadon, amikor eltévedsz, elveszíted önmagad, vagy útelágazáshoz érsz. Lehet, hogy elfáradtál a vetélytársak ellen vívott folytonos versenyzésben, lehet, hogy a stressz, kioltotta a kreativitásodat. Lehet olyan helyzetekbe kerültél, ahol az addig vallott vezérelveid megsemmisültek, és ezért érzed magad elveszve.

Most pontosan ott vagy ahol lenned kell. Az eddigi életed készített fel mindarra, ami ezután következik. Csodás élet vár rád, ha követed a lelked tervét és nem nyomod el a belső iránytűdet. Minden, amit tapasztalsz és átélsz egy termékeny kiemelkedően hatékony és másokra nagy hatást gyakorló élethez vezethet el, ha felvállalod a felelősséget ezen az önismereti úton.

Tehát ha most elveszettnek érzed magad, vagy nem látod merre visz az utad esetleg útelágazáshoz értél, emlékezz, hogy minden vihar után kitisztul az ég és oka van az életedben elérkezett változásoknak.

Neked való ez a program:

✓ ha úgy érzed többre vagy hivatott a jelenlegi munkádnál

✓ ha szeretnél a személyes fejlődésedben magasabb szintre jutni

ha készen állsz felelősséget vállalni a SAJÁT UTAD felfedezéséért

✓ ha szeretnél alkotni, és szeretnéd a világot jobb hellyé tenni

ha tovább látsz a fogyasztói társadalom felszínességén

✓ ha ki szeretnél lépni a mókuskerékből, és a szürke hétköznapokból

✓ ha szeretnél példakép lenni más emberek életében

✓ ha szeretnél olyan vezetővé válni, akihez csatlakoznak az emberek

✓ ha fontos ügyet szeretnél képviselni

✓ ha szeretnéd levetkőzni a korlátaidat

✓ ha nem csak a megélhetésedért szeretnél dolgozni, hanem egy mélyebb értelemre vágysz

✓ ha szeretnél másoknak segíteni a Te személyes egyedi esszenciáddal

ha elhivatott vagy bizonyos értékek képviseletében

ha érdekes életet szeretnél megélni

✓ ha különleges és izgalmas hivatást szeretnél

ha szeretnéd kamatoztatni a belső tudásodat és a veled született képességeidet

✓ ha reggelente motiváltan szeretnél kikelni az ágyból

✓ ha a lelked által kijelölt utat szeretnéd járni

✓ ha hiteles szakember szeretnél lenni

✓ ha már sok képzettséggel rendelkezel, de még mindig nem találtad meg az „igazit”

✓ ha ismered az életfeladatod, de elbizonytalanodtál, vagy épp átalakuláson mész keresztül

ha úgy érzed elveszítetted önmagad

ha úgy érzed útelágazáshoz értél

✓ ha elfáradtál a jelenlegi hivatásodban és nincs motivációd

✓ ha szeretnéd újjáéleszteni a benned lévő tüzet

ha az életed egy újratervezős szakaszba ért

Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy hozzájáruljon egy jobb világ létrehozásához. Az életed különböző szakaszaiban változhat az aktuális ÉLETFELADATOD, hiszen tapasztalsz, formálódsz, és folyamatos fejlődésben vagy.  Ha ismered az ÉLETFELADATOD, hozzájárulhatsz kreatív ötleteiddel a társadalmunk aktuális kihívásainak a megoldásához. Ha a Saját Utad járod, az egy olyan belső békéhez vezet, ami által, úgy érzed hazaérkeztél. Előhívhatod a lelked tervét, ami ösztönösen a részed, és ha rátalálsz, kimagasló teljesítményre leszel képes. Lehetsz kimagasló vállalkozó vagy vezető, ha az ÉLETFELADATODAT képviseled, az emberek követni fognak.

Amennyiben úgy érzed hasznos lehet számodra az ÚTKERESÉS ÉS ÉLETFELADATFELTÁRÁS PROGRAM és további kérdéseid vannak, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

Az űrlap kitöltése után lehetőséged van egy 45 perces kötelezettségmentes konzultáción részt venni, aminek az a célja, hogy megismerjük egymást, átbeszéljük a kérdéseidet, kihívásaidat és a céljaidat, és amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a program megoldást jelent a számodra, és én vagyok a megfelelő segítő a számodra, akkor belevágunk a közös munkába.

Jelentkezés

"Hiszem azt, hogy nincsenek véletlenek és oka van annak, hogy bizonyos időben, életszakaszban, azok az emberek lépnek be az életünkbe, akiknek fontos szerepe van! A legjobb pillanatban találtam Rád. Pont, amikor tele voltak kérdésekkel és kétségekkel, az viszont nem volt kérdés, hogy írok Neked! 😊 Rögtön bizalmasan tudtam neked megnyílni, őszintén mindenről beszélgetni, mintha egy barátnő lennél, de mégis éreztem a „szakmai hozzáértést”. Kérdéseiddel rávezettél a megoldásra, ami bennem volt, csak nem láttam a fától az erdőt 😊 Mindig vártam az újabb beszélgetést, és hatalmas feltöltődés volt, receptre írnám fel mindenkinek! Életre szóló tanácsokat, útmutatásokat kaptam és ezért nagyon hálás vagyok Neked!"
Menyhártné Vitányi Lilla
IT manager
"Én most Lenaval dolgozom azon, hogy egészen pontosan tudjam, hogy mi az amiben életem végéig ki tudnék tartani. Őszintén, ha a szívembe mélyedek, akkor eddig is tudtam, de valahogy olyan érzésem volt, hogy egy fátylon keresztül szemlélem magamat. Lena segít, hogy ez a fátyol eltűnjön. Így most már csak az maradt rám, hogy megéljem azt az életet, amiben nagyon boldog és értékes vagyok. Kizárólag a karrieremmel kapcsolatban kerestem meg Lenat, és még csak a konzultációk felénél járunk, de én már látom az utat. Minden mondata megéri az időt, az energiát, az erőfeszítést és a pénzt. Sokszorosan térül meg minden."


Hornyák Mariann
Kék Erdő Alapítvány vezetője