fbpx

Tudatos kapcsolatok

Önismereti fejlesztés a tudatosabb kapcsolatokért. Értsd meg önmagad és javíts a kapcsolataid minőségén. Ha megérted a viselkedések mögötti mintákat, és a 4 tudatossági szintet, kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatokat leszel képes kialakítani. Miután tisztában leszel önmagaddal, dolgozhatsz az önszereteten, önelfogadáson, a szüleiddel való kapcsolaton vagy a párkapcsolatodon. Tudatosabb szülő leszel, és virágzó baráti kapcsolataid lehetnek. Javulnak a munkatársi illetve üzleti kapcsolataid és megtanulsz magasabb szinten kapcsolódni másokkal. 

Időtartam: 8-10 alkalom

Rövid leírás

Ismerd meg a 4 tudatossági szintet, és éld át a magasabb szintű emberi kapcsolatokat.

  1.  Kapcsolódj újra önmagaddal és a belső gyermekeddel az önismeret segítségével. Ismerd meg önMAGad egy sokkal mélyebb szinten.
  2.  Ismerd fel a szüleidtől hozott mintákat, és önkorlátozó hiedelmeket, emeld magasabb tudatossági szintre a kapcsolatotokat.
  3.  A párkapcsolat működése a 4 tudatossági szinten. Hívd be az életedbea PÁRODAT.
  4.  Tudatos szülők 4 tudatossági szinten. Mélyítsd el gyermekeddel a kapcsolatod, miközben megadod neki a kellő szabadságot önmaga felfedezésére.
  5.  Baráti és közösségi kapcsolatok magasabb tudatossági szinten.

 

...az életem két jelentős területén indult el egy olyan inspiráló folyamat, mely az önismereten, Lena szuper technikáin át önmegértést adott. A beszélgetéseink végén mindig, kivétel nélkül érzelmileg, mentálisan gazdagabbnak, ambíciókkal telve, energikusabbnak éreztem magam..."
Szekeres-Derján Dòra:
Òvoda pedagògus
"Amikor Lenával találkozom, megszűnik a külvilág. Olyan nyugodt és bizalmi légkört teremt a jelenlétével, hogy erősnek érzem magam. Elég erősnek, hogy szembenézzek önmagammal. Így születnek céljaimhoz új lehetőségek."
CSORDÁS KRISZTA
Kineziológus
"A coaching folyamatban is meg kell lennie annak a bizonyos szikrának. Lenával ez már az első alkalommal megvolt. Figyelmes, alapos, felkészült. Rengeteg kérdőjellel indultam neki az első beszélgetésünknek, és már lényegesen tisztábban látom a dolgokat. Köszönet neki ezért!"
Varga-Gaál Gyöngyi
Közgazdász

Jelentkezés