fbpx

Viszlát 2023! + Hello 2024!

Szerezd be most a 2023- as évértékelő és évlezàrò, valamint a 2024- es célkitűző és tervező munkafüzetet kedvezményesen.

3999 Ft

Viszlát 2023! – 2023-as évértékelő és évlezáró munkafüzet tudatos vállalkozónőknek

Az év végéhez közeledve itt az idő lelassulni és számot vetni az elmúlt év eseményeivel. Ezzel a nyomtathatò munkafüzettel varázslatos oldalakon keresztül kiértékelheted és reflektálhatod a 2023- as évet. A gondosan összeválogatott kérdésekkel 18 oldalon keresztül, levonhatod az elmúlt időszak tanulságait, és az új tudással felvértezve indulhatsz neki a jövő évi tervezésnek. Főzz egy forrò teàt, bizonyosodj meg ròla, hogy senki sem fog zavarni. Gyújts meg egy gyertyát, kapcsolj be egy kellemes zenét és indulhat az utazás!

Perfectly Planned 2024! – 2024-es éves tervező munkafüzet tudatos vállalkozónőknek

Új év, új energiák. Tervezd meg a 2024- es évedet ezzel a csodaszép tervezővel. Engedd szárnyalni a képzeleted és készítsd el az ÉLÉNK VÍZIÒDAT 26 oldalon keresztül. Itt helyet kapnak a személyes és a vállalkozòi cèljaid egyaránt. Kapsz egy éves áttekintést a céljaidròl, és meghatározhatod a 3 legfontosabb célodat. A munkafüzet segít rendszerezni a támogatò szokásaidat, amelyek segítségével megtervezheted a támogatò rutinjaidat is, hogy semmi se állhasson a céljaid elérésènek az útjába.