fbpx

Ismerj meg!

Üdvözöllek, Menzel Lena vagyok – A 4 tudatossági szint megfejlődésének specialistája és a BOLDOG PÉNZ szakértője.

Értékteremtő vállalkozóknak, vezetőknek és kivételes embereknek segítek a TUDATOS ÖNFEJLESZTÉSBEN.
Life & business coach, mentor,  vállalkozásfejlesztő, és segítő vagyok.
24 éve szenvedélyem az önfejlesztés, amit most már hivatásommá alakítottam.

Ha szeretnél a világhoz hozzájárulni, értékteremtő vállalkozást vezetni, továbbá mindemellett személyesen és spirituálisan fejlődni, akkor jó helyen jársz.
 
Röviden a történetem: Hamburgban születtem. Magyarországon nőttem fel egy természetközeli tanyán, ahol nem volt víz és áramellátás. Introvertált csendes gyerek voltam.  A természetközeli gyerekkor megélését követően környezetkutató ökológusként végeztem.
 
Egy Bio vállalkozásban dolgoztam 8 évet minőségbiztosításban, és termékfejlesztésben. Részt vettem a munkaerő kiválasztásban, a marketing feladatokban és a logisztikában, miközben vezetőként is helytálltam. Kislányom születése után, már nem találtam a munka- és a magánélet közötti egyensúlyt, úgy éreztem a munkámban kiégtem.
Több mint 2 év szorongás és frusztráció után kiléptem a munkahelyemről és karriert váltottam. Édesapám nyomdokaiba lépve a segítő hivatást választottam. Megtaláltam az ÉLETFELADATOM, és most már elmondhatom, hogy azzal foglalkozom, amit igazán szeretek és mindeközben úgy alakítom az időmet, hogy a családomra és a saját céljaimra is tudjak fókuszálni.

Tehát mivel is foglalkozom jelenleg?

Aki eddig hozzám fordult az tudja, hogy nem egy egyszerű coach vagyok, hanem az a személy, aki megért hol tartasz és tudja mi a következő lépés, mert én magam is végig jártam az utam.
Fontosnak tartom, hogy olyan témákban nyújtsak támogatást, amit hitelesen tudok képviselni. Számos visszajelzést olvashatsz az oldalamon olyan kedves személyektől, akik már részt vettek valamelyik programomon és megtapasztalták a közös munka transzformatív hatásait.

Gyerekként mindig meg akartam felelni másoknak. Kilógtam a sorból, persze próbáltam beolvadni, hogy elfogadjanak. Azt hittem, ha olyanná válok, mint a többiek, akkor szerethető leszek. Voltam már depressziós, voltam csalódott. Éltem meg kudarcokat, voltak pénzügyi nehézségeim. 
Ezek a tapasztalatok arra sarkalltak, hogy fizikálisan, mentálisan és lelkileg is rálépjek a fejlődés útjára. Létrehoztam a programjaimat, amiket egytől egyig először magamon teszteltem, majd létrehoztam egy olyan rendszert, amivel személyre szabottan tudok másoknak is segíteni a személyes és spirituális fejlődésében.

Küldetésem:

Az én küldetésem, hogy végig kísérjelek az utadon, legyen szó karrierváltásról, az életfeladatod megtalálásáról, pénzügyi blokkjaid oldásáról, időmenedzsmentről, a víziód elkészítéséről vagy sikerszokások beépítéséről. Ha elkezdesz velem dolgozni, többé nem leszel ugyanaz az ember.

Minden nap olvasok, és fejlesztem magam, hogy a legmagasabb szintű tudással támogassalak ezeken a területeken.
Az emberek mindössze 3 %-a éri el a kitűzött céljait, a maradék 97% a 3% céljain dolgozik.
 Te mások céljainak elérésében akarsz asszisztálni vagy a saját céljaidat akarod végre megvalósítani?

Néha elég csak egy másik perspektíva és máris látod a megoldást a kihívásodra. Az ügyfeleim teljes átalakuláson mennek keresztül, mindezt azért, mert felelősséget vállaltak az életükért és mertek segítségért folyamodni, amikor elakadtak. Elkötelezték magukat a fejlődés mellett. Ahol van cél, oda vezet út is. A legnagyobb adottságom, hogy látom ki vagy, hol tartasz és mi a következő lépés, hogy a saját utadat járhasd és olyan vezetővé válhass, akit szívesen követnek mások. Coacholtam óvónőt, anyukát, polgármestert, köztisztviselőt, katonát, egyetemistát, vezetőt, tanárt, egyetemi docenst és még sorolhatnám. Élmény volt látni, ahogy átalakult az életük, ahogy kivirágoztak.

Amikor beleütközöl a nevembe

ha rendkívüli életre vágysz.

az egy jel, hogy ideje lépéseket tenni

Amikor beleütközöl a nevembe

ha rendkívüli életre vágysz.

az egy jel, hogy ideje lépéseket tenni

Ha megszólított bármi ebben az írásban, akkor hozd meg

Magadért a döntést!

Olvasd el milyen programokkal tudlak támogatni, vagy kérj egy személyre szabott ajánlatot a kihívásod megoldásàra.

Csatlakozz a zárt Facebook csoportomhoz!