fbpx

Programok

Útkeresés és életfeladat feltárás

Nem arra születtünk, hogy minden napunk tökéletesen egyforma legyen. Nem arra születtünk, hogy a profitorientált vállalatoknál elhaljon a lelkünk. Nem arra születtünk, hogy az állandó aggódás, a végtelen felelősségvállalással járó stressz kioltsa az életerőnket, a kreativitásunkat és az eredeti ötleteinket.
Ha a Saját Utad járod, az egy olyan belső békéhez vezet, ami által, úgy érzed hazaérkeztél. Előhívhatod a lelked tervét, ami ösztönösen a részed, és ha rátalálsz, kimagasló teljesítményre leszel képes. Lehetsz kimagasló vállalkozó vagy vezető, ha az ÉLETFELADATODAT képviseled, az emberek követni fognak.

A sikeres vállalkozói elme kódja

Biztos te is elgondolkodtál már azon, mi lehet azon kivételes embereknek a titka, akik fizikálisan, mentálisan és lelkileg is egyensúlyban tudnak élni, miközben kivételes dolgokat hoznak létre és értéket teremtenek a világban. Ha szeretnél a személyes és spirituális fejlődésedben eljutni a következő szintre és szeretnéd elsajátítani a kivételes emberek eszköztárát, akkor ez a program Neked szòl. Sajátítsd el a kivételes emberek gondolkodásmódját, és tedd az életed részévé a siker titkos művészetét.

Pénzügyi tudatosság és blokkoldás

Nem tudsz értéket teremteni, és kiegyensúlyozott életet élni, ha folyton aggódnod kell az anyagi helyzeted, és a globális események hatása miatt. Nem tudsz fejlődni, ha nem tudsz magadba invesztálni. A hiányos pénzügyi tudatosság és az alacsony pénzügyi érzelmi intelligencia sokak számára okoz fejtörést, amikor megjelenik ennek hatása a különböző életterületeken. Ahhoz, hogy fejlődni tudj személyesen, spirituálisan vagy a vállalkozásodban, oldanod kell a pénzügyi blokkjaidat, és barátságot kell kötnöd a pénzzel.

Vállalkozás felsőfokon 0-tól az álombevételig

Gratulálok, hogy elindultál a saját utadon! Biztos vagyok benne, hogy számos örömöd van a vállalkozásodban, de éppen ugyanennyi kihívással is jár a vállalkozásod fejlesztése. Ismerd meg a vállalkozásod fejlődésének 7 szintjét, tudd meg mire van szükséged, hogy a következő szintre léphess, és ismerd fel azokat a mintákat, amik megrekeszthetnek az adott szinten. Iktasd ki a buktatókat és törd át az üvegplafonod!

45 perces Ingyenes Perspektíva konzultáció ✓

"Lena programja életem egyik legjobb befektetése volt. Már a feltérképező beszélgetésnél éreztem, hogy biztosan rá van szükségem, rögtön igent mondtam. Minden alkalom kiválóan fel volt építve, érthetően magyarázott, rengeteget tanultam a pénzről. Számtalan „aha” élményem is volt. A pénzzel kapcsolatban hatalmas katyvasz volt a fejemben, most viszont minden kristálytiszta és hasítok előre. Hihetetlen sokat fejlődtem, mert nagyon komolyan vettem a programot és akartam a változást, amihez Lena volt a lehető legjobb segítség. A közös munkánk végére kifizettem minden létező tartozásom (7 számjegyű volt) és egyenlőre annyi történt, hogy a program utolsó hónapján a bevételem nagyjából 3 millió forintra rúgott, holott az elején azt kívántam, hogy a végére termeljem vissza a befizetett árat... És érzem hogy ez még csak a kezdet!Már alig várom hogy pár hónap múlva kezdjük a másik programot 😃"


Keszthelyi Anna
Érzelmi evés szakértő
"Olyan tudással gazdagodik az ember általad, amire mindig is vágyott a lelke. Az élet minden területére iránymutatást adsz. A benned lévő tudás által megváltoztatod az emberek életét. Aki együtt dolgozik veled, nézőpontot vált, személyiségfejlődésen megy keresztül, az életminősége is megváltozik, pozitív életszemléletet alakít ki, tudatosabban kezd el élni, Önmagára talál. Átreformálod az emberek életét egy sokkal jobbra és teljesebbre. Emeled a tudatossági szintjüket, ahogy új szokásokat építenek be. Ezek a dolgok feltöltődést adnak és ezáltal boldogabban élik meg a mindennapjaikat. Általad a legmagasabb szintre juthatnak el, ahol egyensúlyra találnak, saját életük teremtőjévé válnak és a valódi életüket élhetik. Én úgy gondolom, hogy a személyiséged és a tiszta, segítő lelked nélkül nem lenne teljes ez az egész. Sugárzik belőled a kedvesség, a bizalom, a tisztaság, a segíteni akarás, támogatás. Ezt megérzik az emberek tudat alatt is. Erre a feladatra születni kell."
Zsiros Noémi
Természetgyògyász hallgatò
"Amikor Lenat választottam mentoromnak a fejlődèsem útjàn mèg egy abszolút második tudatossági szinten lèvő, fèrfi energiàban működő nő voltam, akinek ezàltal sikerült tönkre is tennie az èletèt minden tèren. Felmondtam a munkahelyemen, a vállalkozásom nem sikerült, az új munka nyögvenyelősen jött, ès szenvedtem benne, èletem szerelmèt elüldöztem, anyagi csődbe kerültünk, a szenvedèlyem, a mozgás teljesen offolódott az èletemből...

Olyan elakadàsaim, fèlelmeim voltak, amiket fèrfi energiában toltam, erővel, akaratossàggal, kontroll-és irànyítási kènyeszeremmel működtettem, ahogy a környezetem is mutatta, pocsèkul. Lena àltal azonban megnyílhatott előttem az a vilàg, amire vàrtam, ami bennem van, de nem tudtam mi az, ami hiànyzott. Ahogy elkezdtük a közös együttműködèst, az ÉLÉNK VÍZIÓMAT már olyan szabadsàggal, az intuícióimra hallgatva tudtam megírni, amivel most is önazonos vagyok ès haladok a vágyaim felè.

Rengeteget segítettek ebben Lena blokk oldó meditációi, a belső utazásra invitàló feladatok, a kártyahúzàsok, a fantasztikus tematikàjú programja.
Úgy gondolom mindent a tudat alattinkkal irànyítunk, ezèrt ez elsődlegesen fontos, ami beèpült màr az èletembe ezàltal, hogy a gondolataimat lecserèltem arról amit nem akarok az èletembe, arra amit szeretnèk.

Sikerült àtlèpnem egy harmadik tudatossági szintre, ahol 180 fokos fordulatot vett az èletem, egy màs minősègű èlet vàrt. A női energia, ami àramló, magas rezgèsszintű, bèkès. Megszűnt ezàltal az èrzelmi evèsem, a munkàban sikerül megteremteni a vágyott munkahelyet, mellette szèpen èpül a vállalkozásom, rengeteg támogató, kedves, nyitott embert ismertem meg, màs minősègű kapcsolódàsokat alakítok ki, a pènzügyeim rendeződnek. Vègre azt èrzem "normàlis" tudok lenni, ès minden, amire vàgyom megjelenik az èletemben, türelmetlensèg, kimerültsèg, fèlelmek nèlkül. Nem foglalkozva a hogyanokkal ès korlàtlansàgban èlve.

Èn megtaláltam azt az inspiràló, szakmailag felkèszült, a hivatàsàt szenvedèllyel vègző szakembert Lenaban, akivel egy teljesen màs minősègű èletet tudhatok most màr magamènek. Örök hála a sok tàmogató, türelmes, ösztönző konzultàcióèrt, azèrt, hogy egy más nèzőpontú, megközelítèsű tudàsanyagot, màs módszerrel adsz àt. Úttörőkènt kèpviseled a szakmàban ezt a módszert, a tanulás, feljődès magasabb szintjèt!"
Gelencsér Anett
Életmòdváltò mentor és fitneszedző