fbpx

Life & Business Coaching

Merj rendkívüli lenni!

Life & Business coaching

lépj ki a középszerűségből!

Segítek megtalálni az ÉLETFELADATOD, és elkészítjük a LELKED LENYOMATÁT. Ezt követően segítek a legmagasabb tudatossági szintre fejlődni, hogy képviselni tudd az értékeidet és képességeidet.

Készítünk egy ÉLÉNK VÍZIÓT, amely térképként fog szolgálni a Saját  utadon, és megmutatom azokat az eszközöket, szokásokat és gyakorlatokat, amikkel áttörheted a korlátaidat!

Felkutatjuk a valódi MIÉRTED, ami által aktivizáljuk az erőforrásaidat és motivációdat, valamint megtanulod helyesen beosztani az idődet a céljaid elérése érdekében.

Új nézőpontokat és inspirációt meríthetsz minden egyes találkozóból, így magabiztosan haladhatsz a céljaid felé, miközben megtanulod szeretni azt, AKI VAGY!

Megismered a 4 tudatossági szintet, és beépíted azokat az eszközöket, szokásokat és gyakorlatokat a mindennapjaidba, amik által a KIVÉTELES EMBEREK mindsetjével fogsz rendelkezni.

Mindamellett, hogy elkísérlek a céljaidhoz vezető úton, fontosnak tartom az EGYENSÚLY megtartását a különböző életterületeken, hogy elkerüld a kiégést.

Rólam

Értékteremtő vállalkozóknak, vezetőknek és kivételes embereknek segítek a személyes és spirituális fejlődésben, hogy elérjék, a legmagasabb tudatossági szintet. 

Elmondhatom, hogy számos területen szerzett tapasztalatom, és tudásom által képes vagyok rámutatni a hiányzó elemekre, és képes vagyok olyan rendszerek kialakítására, amik segítenek a legmagasabb szinten működni annak érdekében, hogy rendkívüli dolgok születhessenek meg. 

Ha elérkezettnek látod az időt, és valóban elkötelezted magad a fejlődésed mellett, valamint hajlandó vagy dolgozni magadon és szembenézni a kihívásokkal, akkor olvasd el milyen programokkal tudlak támogatni, hogy végre a Saját utadat járd, és  jobban akard a változást, mint amennyire félsz tőle!

Ne feledd: 2 lépésből nem lehet átugrani a szakadékot, ezért hozz végre egy olyan döntést, amiből győztesként kerülhetsz ki!

Ingyenes Perspektíva konzultáció ✓

Programok

Kiégés, útkeresés és életfeladat feltárás

Ha úgy érzed kiégtél, már nem találod a motivációt a hétköznapokban, vagy ha keresed az utad és egy mélyebb értelmet, ez a program segít a tisztánlátásban. Az Életfeladatod feltárásával ráléphetsz a Saját utadra. Segítségével megtalálhatod azt a hivatást, amiben kiaknázhatod egyedi értékeidet és képességeidet, örömödet leled benne, miközben hozzájárulsz a világhoz, és anyagi biztonságot is teremthetsz saját magad és a családod részére.    

Vállalkozás indítás

Amennyiben az Életfeladatod beteljesítéséhez saját vállalkozást szeretnél indítani, fogom a kezed a kezdeti lépésekben, és segítek elkerülni a leggyakoribb buktatókat. Segítek, hogy szembe tudj nézni az imposztor szindrómával, és más félelmekkel. Segítek a vállalkozói víziód elkészítésében, a helyes célok kitűzésében, és az akcióterv elkészítésében. Megismered a vállalkozói lét 7 szintjét, és megkapod az eszközöket, amivel megfejlődheted az első szinteket.

A kivételes emberek mindsetje

Megismered a 4 tudatossági szintet és azok működését. Elsajátítod mindazon gyakorlatokat, eszközöket és szokásokat, amiket a kivételes emberek használnak arra, hogy értéket teremtsenek, és a legmagasabb tudatossági szinten éljék az életüket. Ezzel a programmal a személyes és spirituális fejlődésedben egy olyan szintet tudsz elérni, aminek a segítségével függetleníteni tudod magad a nehezítő körülményektől, és ellenszélben is meg tudod valósítani az álmaidat. 

Pénzügyi tudatosság, és blokkoldás

Nem tudsz értéket teremteni, és kiegyensúlyozott életet élni, ha folyton aggódnod kell az anyagi helyzeted, és a globális események hatása miatt. Nem tudsz fejlődni, ha nem tudsz magadba invesztálni. A hiányos pénzügyi tudatosság és az alacsony pénzügyi érzelmi intelligencia sokak számára okoz fejtörést, amikor megjelenik ennek hatása a különböző életterületeken. Ahhoz, hogy fejlődni tudj személyesen, spirituálisan vagy a vállalkozásodban, oldanod kell a pénzügyi blokkjaidat, és ki kell alakítanod egy újfajta kapcsolatot a pénzzel. 

Maximális teljesítőképesség és hatékonyság

Ha értéket akarsz teremteni, és mindemellett szeretnéd megtartani az egyensúlyodat, akkor mindenképpen rendelkezned kell olyan szokásrendszerekkel, amelyek megóvják az egészségi állapotodat, mindemellett kihozzák belőled a maximális teljesítőképességedet. Ismerd meg a kronobiológiai típusodat és aknázd ki a fizikai és mentális teljesítőképességedet minden nap!

Vállalkozás felsőfokon

Gratulálok, hogy elindultál a saját utadon! Biztos vagyok benne, hogy számos örömöd van a vállalkozásodban, de éppen ugyanennyi kihívással is jár a vállalkozásod fejlesztése. Ismerd meg a vállalkozásod fejlődésének 7 szintjét, tudd meg mire van szükséged, hogy a következő szintre léphess, és ismerd fel azokat a mintákat, amik megrekeszthetnek az adott szinten. Iktasd ki a buktatókat és törd át az üvegplafonod!

Tudatos kapcsolatok

Önismereti fejlesztés a tudatosabb kapcsolatokért. Értsd meg önmagad és javíts a kapcsolataid minőségén. Ha megérted a viselkedések mögötti mintákat, és a 4 tudatossági szintet, kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatokat leszel képes kialakítani. Miután tisztában leszel önmagaddal, dolgozhatsz az önszereteten, önelfogadáson, a szüleiddel való kapcsolaton vagy a párkapcsolatodon. Tudatosabb szülő leszel, és virágzó baráti kapcsolataid lehetnek. Javulnak a munkatársi illetve üzleti kapcsolataid és megtanulsz magasabb szinten kapcsolódni másokkal. 

...az életem két jelentős területén indult el egy olyan inspiráló folyamat, mely az önismereten, Lena szuper technikáin át önmegértést adott. A beszélgetéseink végén mindig, kivétel nélkül érzelmileg, mentálisan gazdagabbnak, ambíciókkal telve, energikusabbnak éreztem magam..."
Szekeres-Derján Dòra
Òvoda pedagògus
"Amikor Lenával találkozom, megszűnik a külvilág. Olyan nyugodt és bizalmi légkört teremt a jelenlétével, hogy erősnek érzem magam. Elég erősnek, hogy szembenézzek önmagammal. Így születnek céljaimhoz új lehetőségek."
CSORDÁS KRISZTA
Kineziológus
"A coaching folyamatban is meg kell lennie annak a bizonyos szikrának. Lenával ez már az első alkalommal megvolt. Figyelmes, alapos, felkészült. Rengeteg kérdőjellel indultam neki az első beszélgetésünknek, és már lényegesen tisztábban látom a dolgokat. Köszönet neki ezért!"
Varga-Gaál Gyöngyi
Közgazdász

Kapcsolat

TELEFON

+36 30 611 2189

CÍm

3753, Abod Tóth út 36.

Jelentkezés