fbpx

A sikeres vállalkozói elme kódja

Abban bizonyára egyet értünk, hogy az igazán kivételes és sikeres emberek, nem csupán szerencse által kerültek oda, ahol most vannak. Számtalan példaértékű ember életútjának megvizsgálásából rájövünk, mennyi befektetett munka és energia van a látszólag könnyen jött sikerük mögött.

Ha tovább kutakodunk mi állhat a sikerük hátterébe, akkor 4 dolgot emelhetünk ki. Az első a nagyfokú önismeret, a második az állandó tanulási hajlandóság, ami alázattal párosul, a harmadik a megfelelő gondolkodásmód kialakítása, és a negyedik a támogató rendszerek kialakítása. Mindezek hatására fizikailag, mentálisan és lelkileg is maximális teljesítményt tudnak nyújtani, miközben megőrzik a vitalitásukat, a kreativitásukat, a mentális teljesítőképességüket, és lelkileg is kiegyensúlyozottak maradnak.
A kivételes emberek által inspirálva sokan elindulnak az önismereti úton, ami közel sem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Ahogy új információk birtokába kerülünk kialakul bennünk egy éhség és ahelyett, hogy elmélyítenénk a tudásunkat és alkalmaznánk a tanultakat, elkezdjük falni az önismereti kurzusokat, könyveket, mert abban bízunk, hogy valahol elrejtve találunk egy titkos módszert, ami egy csettintésre megoldja a gondjainkat.

Időtartam: 12 alkalom

Leírás

Miközben a SZENT GRÁLT kutatjuk, az információk elkezdenek ismétlődni, ami, azt az érzést kölcsönzi nekünk, hogy már mindent tudunk, emiatt rezisztensé válunk ezekre az információkra. Mivel még mindig elvakultan keressük és kutatjuk A SZENT GRÁLT fel sem tesszük magunknak azt a kérdést, hogy: ALKALMAZOM MÁR EZT A TUDÁST? BEÉPÍTETTEM AZ ÉLETEMBE?

De árnyaljuk tovább a dolgokat, mert nem csak az egonk és a felületességünk tud minket vakvágányra vinni.

Biztos történt már veled olyan, hogy egy ismerősöd egy program, vagy módszer hatására nagyot fejlődött, és ezen fellelkesülve te is kipróbáltad ugyanazt a dolgot, de a várt hatás nálad elmaradt. Mi lehet ennek az oka?

  1. Nem szabtad magadra a módszert.
  2. Nem a megfelelő tudatossági szinten alkalmaztad az adott eszközt.

Engedd, hogy az alábbiakban ezt kifejtsem neked.

Kiskorunktól kezdve úgy nevelt minket a fogyasztói társadalom és a digitális világ, hogy elhiggyük csekély erőfeszítések árán is sikeres és eredményes életet élhetünk. Minden arról szól, hogyan lehet komfortosabb az életünk, és hogyan töltsük fel végtelen szórakozással a hétköznapjainkat. Amikor pedig a céljainkhoz vezető út meredekebbé válik és megjelennek az első akadályok azt hisszükm rossz útra tévedtünk. Létrejött egy elpuhult, felelősségvállalást kerülő viselkedési forma, ami az úgynevezett első tudatossági szinten tart minket.

Tehát nem véletlen, hogy a sikeres emberek folyamatosan tanulnak és fejlesztik a gondolkodásmódjukat, miközben optimalizálják a rendszereiket. Itt jön képbe A SIKER TITKOS MŰVÉSZETE. Ahhoz, hogy a megfelelő ütemben fejlődjünk, az elméleti tudás valóban átültetésre kerüljön a gyakorlatba, és a gondolkodásmódunk ne húzzon vissza a komfortzónába, meg kell értenünk, hogy különböző tudatossági szinteken tudunk működni.

Ha ismerjük ezeket a tudatossági szinteket, akkor könnyen felismerjük éppen melyik szinten gondolkodunk és működünk, ezáltal tudatosan ki tudjuk magunkat hozni a lefelé ívelő spirálból, illetve fel tudjuk oldani a korlátokat, amik a fejünkben visszafognak minket. Minden tudatossági szintnek megvan a maga eszköztára, amivel a következő szintre tudunk lépni. Ha egy eszközt, gyakorlatot vagy szokást nem a megfelelő szinten alkalmazunk, akkor hatástalan lesz, és elhitetjük magunkkal, hogy nekünk ez nem működik.

A 4 tudatossági szint eszköztára egy olyan érthetően felépített rendszer, ami segít kilépni az áldozatszerepből, és segít levetkőzni a görcsös próbálkozásokat. Megtanítja a teremtő cselekvő és megengedő befogadó energia működtetését.

A fejlődés ellenállást szül, ami természetes. A küzdelem jó dolog, a nehézségek leküzdése által erősödünk meg és ez által tudjuk mindig felszabadítani a képességeink és a teljesítményünk következő szintjét. A legnagyobb kihívás az elméleti tudás gyakorlatba való átültetése és rendszerben való személyre szabott működtetése.

Neked való ez a program:

✓  ha a kivételes emberekre jellemző gondolkodásmódot szeretnéd kialakítani

✓ ha szeretnéd tudni, mikor milyen eszközök és gyakorlatok tudnak eljuttatni a vágyott állapotba

✓ ha szeretnél fizikálisan, mentálisan, és lelkileg is egyensúlyban lenni

✓ ha meg akarod végre valósítani a legnagyobb céljaidat

✓ ha tudatosan szeretnéd járni az önismeret útját

✓ ha rendszerben szeretnéd látni az önismereti eszközöket

✓ ha szeretnéd az elméleti tudásodat gyakorlatba áthelyezni

✓ ha személyre szabott sikertervet szeretnél

✓ ha ki akarod hozni magadból a legtöbbet

✓ ha szeretnél több energiát és lendületet a hétköznapokban

✓ ha szeretnéd megtalálni a valódi önMAGad

✓ ha fókuszált és produktív szeretnél lenni

✓ ha szeretnél spirituálisan is fejlődni

✓ ha szeretnél magasabb tudatossági szinten működni

A SIKER TITKOS MŰVÉSZETE, az a rendszer, amivel úgy tudod a sikeres emberek gondolkodásmódját és támogató eszköztárát beépíteni az életedbe, hogy közben egy erőtejes személyes és spirituális fejlődésen mész keresztül, és teljesen személyre szabottan tudsz vele haladni a céljaid felé.

Amennyiben úgy érzed hasznos lehet számodra A SIKER TITKOS MŰVÉSZETE  PROGRAM és további kérdéseid vannak, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

Az űrlap kitöltése után lehetőséged van egy 45 perces kötelezettségmentes konzultáción részt venni, aminek az a célja, hogy megismerjük egymást, átbeszéljük a kérdéseidet, kihívásaidat és a céljaidat, és amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a program megoldást jelent a számodra, és én vagyok a megfelelő segítő a számodra, akkor belevágunk a közös munkába.

Jelentkezés

„Lena, nagyon köszönöm, az együttműködésünk nagyon mély önismereti utazás volt. Sokkal tudatosabb lettem, türelmesebb is magammal, és minden undok halogatós feladatot apró lépésekre bontok és így haladok vele.
Márkné Varga Zsófia
Természetgyógyász
„Hosszú útra indultam, sok embert megismertem, figyeltem, kerestem, hogy ki az, aki azon a szinten van, ahová el szeretnék jutni. Számos segítővel volt már dolgom, akik egy-egy dologban segítséggel voltak felém. Viszont rajtad kívül senkit sem tudok mondani, akit ilyen tudatosnak, hitelesnek láttam volna, aki jól felépített stratégiával segítené a vállalkozókat, embereket. Sokáig az 1-es és 2-es szinten mozogtam. Neked köszönhetem, hogy a 3-as szint küszöbén állok, és hiszem, hogy te általad mélyen a közepébe jutok. Hálás vagyok, hogy ismerhetlek.”

Csapó Orsolya
Vállalkozó
"Miközben ezeket leírtam, eszembe jutott, hogy már most mennyit adott nekem a programod. A lány, akinek fogalma sem volt merre menjen, csak érezte, hogy nagyon nem jó az irány, kezd kivirágozni, kinyílni. Már vannak céljai, nagyok és picik is. Már könnyebben befogadhatóak a nagy célok és álmok. Látom melyek azok az életterületek, ahol fejlődnöm kell. Látom, mik azok a félelmek, amik az elakadásaim mögött vannak. Az új szokások keretet adnak a napjaimnak, ezek által is azt érzem, hogy tettem valamit a céljaimért. Annyira sokat adtál már most nekem, és én ezért nagyon hálás vagyok!"
Varga Kitti
Személyi edző
"Számomra az első modul segített elindulni az Élet felé. Hihetetlenül alacsony rezgésen voltam, amikor belevágtam. Egy hatalmas pofon utáni kilábalásból éreztem, hogy hiányzik valami az életemből. Maga az Élet. Az, hogy igen is szeressem magam, elfogadjam magam, ne legyen nehezemre minden egyes nap, ne csak túléljek, hanem megéljek! Szerettem volna fejlődni, ami által megtanulom kezelni magam, elfogadni magam és másokat,kiegyensúlyozottabban tudom nevelni a kisfiam, pozitív példát mutathatok neki és másoknak is. Majd felhívtam Lenat. Megbeszéltünk mindent és belevágtam. S hogy mit kaptam tőle? Egy teljesen más világ nyílt ki előttem. Türelmesebb lettem, boldog, kiegyensúlyozott, a problémákat megoldandó feladatként igyekszem kezelni és nem belehajszolni magam, hogy jajj most mi lesz... Javultak a kapcsolataim, hiszen elfogadóbb, megértőbb lettem. Tudok segíteni másoknak a megszerzett tudás által. Totál más emberként élem a mindennapjaimat, mint azelőtt. S ez csodás dolog! Nagyon hálás vagyok Lenanak, hogy segített és segít mai napig. 100%-ban megbízható, őszinte, nagy tudással és hatalmas szeretettel! Köszönöm! 😊"
Mazurkáné Pekár Anikó
Édesanya, szakápoló
"Szeretnék visszajelzést adni Lenával, és az ő munkásságával kapcsolatban. És mindezt azért, hogyha valaki saját magában kételkedik, hogy "megpróbáljam, ne próbáljam meg", én azt tudom mondani, hogy ha ezt az oldalt olvassa, akkor a legjobb helyen jár, és a legjobb emberhez került! Így nincs mit habozni fel kell venni vele a kapcsolatot, és aztán mindenki saját magán észre fogja venni azt hogy mekkora változáson is tud keresztül menni egy ember. Hogy milyen szemléletmódot tudunk váltani a berögződöttből nyitunk az új felé, és aztán kinyílik számunkra a világ.

Màr régóta próbáltam úgymond önfejleszteni magamat, vettem könyveket, olvastam oldalakat … de éreztem, hogy valami hiányzik, valami plusz. Aztán elkezdtem nézni Coachingokat, de akiket olvastam valahogy nem éreztem azt, hogy "na nekem velük kell dolgoznom". Valami mindig hiányzott: az a pici plusz. Aztán egyik barátnőm ajánlotta Lenát, hogy nézzem meg az oldalát. Gondoltam magamban, hogy oké végül is egy megnézést megér, és ahogy elkezdtem olvasni az oldalt meg az ő munkásságát egyből éreztem azt, hogy na igen ez az a kis plusz ami nekem kell amire nekem szükségem van, ami hiányzott.

Elkezdtünk együtt dolgozni. Érezhető volt hogy hétről hétre hogy fejlődök, és most is érzem saját magamon hogy a Lenának a segítsége, a tudása nagyon jó hatással volt rám és a fejlődésemre. Nagyon tetszett az hogyha bármiben segítséget kértem tőle, vagy elakadtam, tényleg mindig válaszolt az üzeneteimre, nagyon rugalmas és segítőkész, lelkiismeretes. Rávezet mindig a dolgokra soha nem mondja meg azt hogy most ezt is ezt csináld hanem annyira speciális kérdéseket tud feltenni amire már ha válaszoltam is tudtam a megoldást hogy mit csináljak. Mindig nagyon jól rá tud vezetni mindenre.

Észrevettem azt hogy az életem pozitív irányba elkezdett változni. A kapcsolataim akár a barátaimmal, akár a családdal is pozitív irányban változott.
Hálás vagyok neki hogy megismerhettem benne egy igen jó embert, és hogy nekem is megtudta mutatni, hogy mi is a helyes út. Amikor felvettem vele a kapcsolatot mindig szürke kis egérnek neveztem magamat, de most már érzem hogy nem vagyok az hanem igenis elkezdtem az életnek a pozitív oldalát élni."
Jatyel Zsanett